Ky është sezoni ideal për frizur shumë ngjyrshe

Ky është sezoni ideal për frizur shumë ngjyrsheTrendi Macaron është i shkëlqyeshëm për festat që po i presim dhe për festën më të hareshme të Vitit të Ri.Frizeri Shelley Gregory ka bërë stilin e vet, të cilin e ka quajtur “Candy unicom hair”, transmeton Telegrafi.

Është kjo frizura e bërë nga paleta ngjyrash të cilat i përshtaten cilitdo sezon, ndërkaq dimri është sezoni më ideal për frizurën e këtillë, sepse duket befasuese në prapavijën e borës.

“Candi unicom” është bërë nga shtat ngjyra: e kaltra, e gjelbra mint, vjollcë, pink, ngjyrë pjeshke, argjendi dhe e verdhë.

Ky është sezoni ideal për frizur shumë ngjyrshe

Gregory sugjeron që duke i dhënë shkëlqim rrënjës së flokut, përzieni shkëlqimin me xhel flokësh dhe me ndihmën e një brushe të thjeshtë drejtpërdrejt aplikojeni në flokë.

Ky është sezoni ideal për frizur shumë ngjyrshe

Ky është sezoni ideal për frizur shumë ngjyrshe