Ky është fustani i nusërisë më i pëlqyer nga të gjithë

2Kur preferencat dhe shijet personale janë të shumta është vështirë të veçosh diçka për ta cilësuar si më të veçantin e kohës, aq më pak kur bëhet fjalë për fustanin e nusërisë.

Megjithatë fustani i publikuar në shtëpia e modës Grace Loves Lace në Australi, duket së është më i preferuari nga të gjithë.

Ku fustan që në pamje të parë duket si diçka shumë e thjeshtë i përbërë me bust dantelle ka marrë mbi 2.5 milionë pëlqime dhe gjithashtu është ndër fustanet më të kërkuara të nusërisë.

Ky është fustani i nusërisë më i pëlqyer nga të gjithë