Kur ta teproni me rrezitje

Nëse lëkura e fytyrës suaj është e tharë, ngase ia keni tepruar me rrezitje, atëherë kthejuni dhe përmbajuni teknikave të vjetra tradicionale, e me siguri se të skuqura i keni edhe në pjesët tjera të lëkurës: bëjeni një dush me ujë të vakët, në lëkurën e tharë vendosni jogurt, posa të thahet përsëri bëjeni një dush me ujë të vakët.

Në këtë mënyrë, lëkura në mënyrën më të shpejtë e liron të nxehtit dhe me këtë rast parandalohen komplikimet e mundshme serioze.