Kujdesi ndaj lëkurës

1Duhet që gjithmonë të kujdeseni për lëkurën tuaj në mënyrë që të jetë sa më e shëndetshme. Rregulli numër 1 është që të pastroni lëkurën nga papastërtitë. Hiqni make up-in. Lapsin e syve që keni pasur gjatë ditës. Të gjitha papastërtitë që keni grumbulluar gjatë ditës duhet ti pastroni.

Hapja e poreve është një hap tjetër shumë i rëndësishëm, ju nuk duhet ta neglizhoni, përkujdesi ndaj fytyrës është thelbësori ndaj një lëkure të shëndetshme.

Maskat e lëkurës janë të mira për të mbajtur lëkurën e pastë dhe bardhë. Aplikoni një maskë lëkure të bërë nga vetë ju, ashtu siç keni tipin e lëkurës. Duhet të zgjedhni diçka të përshtatshme për veten.

Pas aplikimit të maskës mos harroni se duhet të aplikoni edhe kremin hidratues. Ndihmon në qetësimin e lëkurës nëse ka ndonjë irritim të mundshëm.