Kujdes mos i hani këto 4 fruta, ato mbushen më shumë se ç’duhet me pesticide

Kujdes mos i hani këto 4 fruta, ato mbushen më shumë se ç'duhet me pesticideSipas një studimi nga “Consumer Reports”, 85% e konsumatorëve mbarë botën janë të shqetësuar në lidhje me pesticidet në ushqimin e tyre.

Nëse ju jeni në mesin e tyre dhe përpiqeni t’u shmangeni produkteve të modifikuara gjenetikisht Living ndan me ju raportin e “WhatsInMyFood.com” çfarë ka në ushqimin tim, për të kuptuar më shumë rreth frutave dhe perimeve të rritura me kimikate.

Jo të gjitha janë të spërkatura me të njëjtën sasi të kimikateve, por përpara se të blini frutat e mëposhtme duhet të jeni më dyshues. Shumë prej këtyre pesticideve janë toksike jo vetëm për njerëzit, por edhe për kafshët. Molla, luleshtrydhet, nektarinat dhe pjeshkët janë frutat, të cilat spërkaten më shumë me të tilla kimikate. Më shumë se 62 substanca hidhen mbi këto fruta dhe më shumë se 98% e frutave të lartëpërmendura janë të injektuara. /living.al/