Kujdes, kur blini produkte kozmetike

Kujdes, kur blini produkte kozmetikeKur blini produkte kozmetike ju duhet të:

1.Në çdo stinë ndryshoni lapsin e syve. Zgjidhni midis ngjyrave të ndryshme, ato shpesh shërbejnë edhe si rimel.

2.Blini produkte shumëfunksionale ose tregohuni të zgjuara: i njëjti buzëkuq mund të shërbejë për buzët, faqet dhe sytë.

3.Blijini produktet tuaja në vjeshtë ose pranverë. Në këto periudha ndryshojnë koleksionet dhe është periudha e uljeve.

4.Nëse blini një lipstick zgjidheni atë ngjitës, pasi qëndron më gjatë në buzë.