Kujdes, ja pese shenja qe tregojne orgazem te shtirur

Nese nuk te intereson te dish te verteten, mos e lexo kete shkrim me poshte, por nese do vertet te zbulosh sa kenaqet ajo ne shtrat, shenjat e meposhtme do te te ndihmojne…

1.    Rrezohen muret…
Jo, nuk ndodh termet kur nje femer kalon ne orgazem. Ndaj, mjaft i pe kolonat e dhomes. Kur themi muret, e kemi fjalen per muret vaginale, ku muskujt lekunden lehte gjate orgazmes per disa sekonda. Pra, do te ndjesh dridhje te lehta…
2.    Veshtrimi i saj humbet…
Ne momentin qe femra kalon ne orgazem, veshtrimi i saj humbet, thua se nuk shikon me. Pra, veshtrimi i saj perhumbet, behet flue… siç thone dhe fotografet…
3.    Ndryshon ngjyra e lekures
Nje skuqje e lehte do te shfaqet ne trupin e saj gjate momenteve qe kalon orgazem. Eshte kryesisht pjesa e gjoksit qe merr nje skuqje te lehte.
4.    Frymemarrja i ndryshon
Frymemarrja e saj behet me e pavullnetshme dhe pa riten, kryesisht kur arrin ne kulm.
5.    Trupi i saj tendoset
Trupi i saj ndodhet ne tension. Jo me kupton te keq, por thjesht, teksa kenaqesia e pushton, trupi i saj tendoset.