Krehri i “përhershëm” për flokë

Krehri i “përhershëm” për flokëZbuluesit e kanë krijuar një krehër të “përhershëm” i cili mund të pastrohet brenda disa sekondash.
Me dizajnin si “labirint” që lëviz, ky krehër ndihmon të hiqen lehtë dhe shpejtë qimet e mbetura në të, transmeton Telegrafi.

Sipas hulumtuesve, kjo bën që shfrytëzuesi të mos blejë më krehër tjetër, sepse pas krehjes vetëm heqë qimet.

Kjo nuk mund të bëhet me krehrit tjerë, të cilët duhet të hidhen, sepse bllokohen nga qimet e mbetura.

Në krehrin plastik, që ka katrorë të ndarë, mbetjet hiqen me lehtësi dhe hidhen, duke bërë që në çdo përdorim, të jetë i pastër si i ri.