Kreacionet e çuditshme të këpucëve, Louis Vuitton

Kur mbathim këpucët që pëlqejmë, ndihemi më të bukura, më në formë e me më shumë besim te paraqitja jonë. Prandaj, provoni kreacionet e limituara të Louis Vuitton.

Me këpucët që pëlqejmë këmbët duken më të gjata, busti qëndron më drejt e vithet shtyhen më mbrapa, duke e rritur kështu efektin e tërheqjes.

Ky koleksion dallohet për nga platformat e çuditshme që tërheqin vëmendjen dhe do t’i Numri i dizajneve është i limituar por ato që janë, janë me të vërtetë madhështore vënë kapak çështjes së dukjes perfekte. /Telegrafi/