Konturimi në katër veprime: Vetëm ky produkt është i nevojshëm për fytyrë të përsosur

Konturimi në katër veprime: Vetëm ky produkt është i nevojshëm për fytyrë të përsosurBesoni apo jo, për fytyrë të konturuar nevojitet vetëm një produkt dhe disa minuta kohë!

Mëso të konturosh fytyrën tënde në katër veprime të thjeshta.

Të nevojitet paleta për konturim, brushat dhe dora e shkathët, transmeton Telegrafi.

Hapi i parë:

Theksimi i mollëzave të faqeve dhe i syve me hijesim bezhë.

Hapi i dytë:

Qitja e hijesimit bezhë në linjën e hundës dhe midis vetullave në mënyrë që më të mirë t’i theksoni konturat.

Hapi i tretë:

Me nuancën më të errët nga paleta kalojmë mbi ashtin e nofullës dhe pjesës nën ashtin e mollëzës, në mënyrë që ato pjesë të zvogëloni.

Hapi i katërt:

Me marker nga paleta, japim fytyrës dukje të shndritshme dhe pengojmë që ajo të duket e lodhur.