Kombinimi i duhur nëse keni probleme me zorrët

Kombinimi i duhur nëse keni probleme me zorrëtTë kombinosh perimet për të bërë një sallatë të shëndeshme, ju kushton goxha kohë për të rënë në recetën e duhur.

Megjithatë këtu do të ju tregojmë një kombinim të duhur e që do të ju shërbej për zorrët dhe një fizik më të shëndoshë.

Kombinoni domaten me qershi dhe trangull, tundeni mirë me qumësht, derisa të arrini në një masë, është një përgatitje e përkryer për ta konsumuar cdo mëngjes.

Dicka e tillë është e pasur me vitamina C dhe E, e gjithashtu janë edhe burime të proteinave me plot fibra.

Mund ta konsumoni të ngrohtë apo edhe të ftohtë është e nevojshme dhe tejet e shëndetshme në lehtësimin e shumë proceseve në organizëm.