Kombinimet që mund t’i bëni gjatë verës për ngjarje të ndryshme

Nga veshjet e thjeshta deri tek ato zyrtare, më poshtë mund të gjeni kombinimet që mund t’i bëni edhe ju.

Këto kombinime i ka përgatitur revista e modës Elle, ku ka ndarë veshjet për ngjarje të ndryshme.

Më poshtë gjeni kombinime nga veshjet për plazh, për punë, dasmë, ecje nëpër male dhe për një ditë të zakonshme.