Koleksioni romantik i fustaneve te nuses 2011

Romanticizem dhe klas ne koleksionin e ri te fustaneve te nuseve 2011 te firmosur ga Colet By Nicole Bride, per nje grua qe pelqen detajet dhe stilin klasik ne nje pjese te vetme./ikub/