Koleksioni fantastik i Burberry 2016

Koleksioni fantastik i Burberry 2016Ndërkohë që ne vuajmë dhe biem në dëshpërim për të shtuar në garderobën tonë copëza nga trendet më të fundit të 2015, bota e pamëshirshme dhe gjakpirëse e modës, publikon trendet e 2016!

Sikur të mos mjaftonte tortura që po përjetojmë për të qenë të update-uar me ngjyrat dhe prerjet e sezonit, duhet të konsumohemi emocionalisht duke parë veshjet, modelet, copat dhe prerjet e ‘papara’ të pranverës së ardhshme.

Më poshtë ju prezantojmë me koleksionin e ri të Burberry, një koleksion fantastik që ose do t’iu boshatisë xhepat, ose do t’ju transferojë te rrobaqepësja.

1

 

1