Koleksione vjeshtë: Yjet me çanta dhe këpucë moderne

Çantat dhe këpucët që i kemi parë në javët e modës në kryeqytetet botërore janë pjesë e koleksioneve të pranverës, kurse do të presim pak të shikojmë si u shkojnë të famshmëve, por kombinimet e vjeshtës tashmë janë pjesë e tyre.
 
Ndonjëherë e kopiojnë pamjen nga koka deri tek këmbët, por shpesh bëjnë edhe kombinime të veta me stil të ngjashëm. Të famshmit nuk rrinë në radhët e para të javëve të modës vetëm që t’i shikojnë.

Ata mund t’i karakterizojmë si të dashuruar të vërtetë të modës dhe javët e modës janë pjesa më inspiruese e vitit.

Në galerinë më sipër do të shikoni se si koleksionet e vjeshtës pasqyrohen në stilin e tyre, kësaj radhe në pjesën e akcesorëve.