Koleksion i J.Lo për Kohl’s

Koleksioni të cilin Jennifer Lopez e ka dizajnuar për brendin “Kohl’s” në tërësi përshkruan stilin e saj personal dhe veshjet ashtu siç i shohim tek ajo.

Ky nuk është koleksioni i parë të cilin e ka ideuar J.Lo, por është padyshim më i miri deri më tani. /Telegrafi/