Kjo është ngjyra më në trend e momentit

Kjo është ngjyra më në trend e momentitTë gjithë të çmendur pas ‘rozës kuarc’ dhe duket se do ta mbajë këtë titull për një kohë të gjatë.

Autoriteti i ngjyrave “Pantone” e paralajmëroi që në fillim të vitit 2016 dhe duket se ka pasur të drejtë. Këtë sezon të gjithë duket se janë çmendur pas ngjyrës që njihet si “rozë kuarc”.

Qoftë në veshje, dekor apo sfonde fushatash publicitare e dizajn grafik, kjo ngjyrë ka pushtuar botën e modës dhe është kthyer papritur në ngjyrën e preferuar të të gjitha fashionistave dhe duket se do ta mbajë këtë titull për një kohë të gjatë.

E lehtë, e thjeshtë, delikate ajo do të jetë ngjyra më e përdorur edhe në produktet kozmetike.

Kjo është ngjyra më në trend e momentit

Kjo është ngjyra më në trend e momentit

Kjo është ngjyra më në trend e momentit