Kjo është ngjyra kryesore e flokëve cila dominon në këtë pranverë

1‘Ronze’? Çka do të thotë kjo? Dhe, si duket? Aktualisht ngjyra më e popullarizuar e flokëve në botë pikërisht është përzierja e dy nuancave tepër të mrekullueshme: e kuqja e bakërt dhe e gështenjta e bronztë.

Është e nevojshme të thuhet që ekzistojnë nuanca të shumta ronze, të cilat shkojnë nga e zbehta deri te intensivja, transmeton telegrafi.

Si të zgjidhet ajo e vërteta?
Është vërtet e thjeshtë: nëse keni ten të errët, atëherë zgjidhni nuancë më të errët, tenit mesatar më së miri i shkon nuanca ronze e artë, ndërsa damave të cilat kanë ten më të shndritshëm u rekomandohet nuanca më e shndritshme.

Ja si duket ngjyra ‘ronze’.

Kjo është ngjyra kryesore e flokëve cila dominon në këtë pranverë

 

Kjo është ngjyra kryesore e flokëve cila dominon në këtë pranverë