Kivi ,për një lekurë pa rrudha!

Sipas studimeve në Britani është arritur përfundimi se konsumimi i kivit ndihmon në reduktimin e treguesve të dukshëm të viteve,pasi kivi ka vetëm 45 kalori.

Kivi ,perveç vitaminave C dhe E përmban dhe fibra bimore,kalium,bakër ,magnez dhe mangan.

Kivi ka një rol të rëndësishëm në mbrojten e lëkurës.