Këto janë trendet më te preferuara për thonj në këtë sezon

Shumëllojshmëria e ngjyrave të kësaj stine ka inspiruar shumë dizajne të thonjve, të cilat kombinohen më këtë ketë kohë.

Së bashku me veshjen për stinën e pranverës janë prezantuar edhe modele nga më të ndryshmet të thonjve të cilat mund t’i krijoni lehtësisht.

Më poshtë mund ti shihni disa prej tyre dhe të zgjidhni të preferuarën tuaj: