Këto ishin veshjet më të këqija në BAFTA

Këto ishin veshjet më të këqija në BAFTANë Ceremoninë e ndarjes çmimeve të Akademisë Britanike të Filmit dhe Teatrit, morën pjesë emrat e profilit më të lartë të show-bizit.

Aktoret, Benedikti Cumberbatch , Sheridan Smith dhe Keely Hawes u munduan të lënë shumë përshtypje me veshjet e tyre.

Kjo ngjarje vjetore është një shans i mirë që yjet t`i reklamojnë fustanet e tyre dhe të shoqërohen me njerëzit nga kjo industrinë e filmit.

Këto ishin veshjet më të këqija në BAFTA

Megjithëatë, jo të gjitha fustanet e këtyre yjeve u pëlqyen nga publiku.

Këto ishin veshjet më të këqija në BAFTA

 

Këto ishin veshjet më të këqija në BAFTA