Këtë pranvere në modë bizhut

Kete pranvere ne mode bizhu te medha, me ngjyra te forta, trego individualitetin tend dhe shpirtin prej artisteje te vertete.

Aksesoret 2010

Vareset jane te medha, edhe kete sezon, me metale te cmuar apo dhe me ngjyra te forta.

Per fustanet me flutura propozohen vathe ne forme rrathesh te medha apo me permasa mesatare.

Shume stiliste, kete sezon, i kane vene theksinrripit te mesit, i cili nuk perdoret vetem per te theksuar belin, por edhe si aksesor.

Ndersa shalli, aksesori i preferuar 08-09, kthehet serish, por me shume ngjyra verore./ikub/