Kështu martohen vetëm princeshat

Kështu martohen vetëm princeshat Ata e kanë pritur këtë moment qysh kur u fejuan në muajin korrik dhe tani vajza e Dukes së Wllingtonit dhe i fejuari i saj miliarder më në fund do të ecin si të martuar.

Bashkë me disa të afërm të tyre, Lady Charlotte Wellesley dhe i fejuari kolumbian-amerikan, Alejandro Santo Domingo janë kurorëzuar në një ceremoni të bukur në Granada në Spanjë.

Veshja e nuses 26 vjeqare ishte mahnitëse kur ajo doli nga vetura për të hyrë në ndërtesën 16.

Kështu martohen vetëm princeshat

Kështu martohen vetëm princeshat

Kështu martohen vetëm princeshat

Kështu martohen vetëm princeshat