Këshilla për thonjë

Sikur një gjerdan shkëlqyes ose një palë vathë për mbrëmje, poashtu edhe thonjët nëse duken bukur, mund të kenë po të njëjtin sharm.

Këshilla 1:

Konsumoni ushqime kalorike dhe të shëndetëshme si: mish peshku, drithëra, ujë, dhe ushqimet kryesisht me përmbajtje të vitaminës B.

“Sikur të gjitha pjesët e turpit edhe për thonjë të bukur nevoiten ushqime me përmbajtje sa më të shëndetshme”, thotë dietologja dhe zëdhënsja e Asocacionit Amerikan Dietik, Marisa Moore.


Këshilla 2:

Lyej duart me losion menjëhrë pasi duart kontaktojnë me ujin. Nuk është me rëndësi puna që bëni, me rëndësi është që të përdoret losioni në mënyrë që  duart të jenë sa më të buta dhe me shkëlqim.

Këshilla 3:

Para se t’i lyeni thonjët gjithnjë së pari ua jep formën , në mënyrë që të duken të gjithë njëjtë dhe në formë të rregullt (ovale, katrore, me maje, etj.).