Këpucët vet-lidhëse, realitet (video)

k-euml-puc-euml-t-vet-lidh-euml-se-realitet_hdDizajnuesi Tinker Hatfield ka njoftuar planet e tij gjatë një manifestimi në në New Orleans.

Këpucët automatike vet lidhëse, projekt ky i frymëzuar nga një film, shumë shpejt do të jetë një e ardhme e shndërruar tashmë në realitet.

Në vitin 2011, firma filloi aktivitetin e tij Nike mag të këpucëve, të cilat pritet që të jenë të disponueshme në vitin 2015.

Firma lansoi këto këpuca të njohura si McFly’s Nike MAGs, me lidhës manuale në vitin 2011, dhe tashmë dizajnuesit kanë pranuar se lidhëset automatike vet-lidhëse do të dalin gjatë vitit 2015.

Thashethemet për këtë teknologji kanë qenë që nga viti 2010 kur NIKE aplikoi për patentën automatike.

Shiko Videon