Këpucët më “in” të këtij sezoni

Këpucët kombinohen me veshjen dhe e bëjnë atë të duket më e bukur dhe vazhdojnë të jenë të domosdoshme.

Këpucët janë pjesë shumë e rëndësishme e veshjes tuaj. Këtë pranverë nuk duhet t’i hiqni çizmet nga gardëroba, sepse do të vazhdojnë të mbeten mjaft “in”.

Më poshtë do të shihni disa prej modeleve të çizmeve që do t’ju duhen këtë pranverë.

Çizmet metalike.