Këpucët me tyl për nuse

Këpucët me tyl për nuseKëpucët dhe sandalet janë detaji që bën diferencën.

Ndoshta nuk shihen, por patjetër duhet të kombinohen me bukurinë e fustanin e nusës. Mposht shikoni këto modele. 

Këpucët me tyl për nuse

 

Këpucët me tyl për nuse

 

Këpucët me tyl për nuse

 

Këpucët me tyl për nuse