Këpucë të ngjitura

Dizajneri i modës, Marc Jacobs, ka zbuluar se përmes ngjitësit për paruke ngjitet shputa e manekineve për këpucë me take, në mënyrë që të mos ndodhë që të ngecin gjatë ecjes.

Kështu, drejtori kreativ i Louis Vuitton u siguron ecje pa problem manekineve të tija në pistat e modës.

Vetëm për revynë e fundit, ku modelet e tij kanë ecur për rreth nëntë minuta, Jacobs ka shpenzuar rreth një milion dollarë.

Për këtë periudhë minimale në pistë, ai ka angazhuar 35 makijazherë, 70 ndihmës për veshje dhe 50 stilistë flokësh.