Këpucë nga “Manolo Blanik” pranverë-verë 2011

Jua prezantojmë koleksionin grandioz të këpucëve të “Manolo Blanik” për pranverë-verë 2011. Ky brend këpucësh është një prej më të eksponuarve, por dhe njëkohësisht dhe një prej më të shtrenjtëve dhe më ekskluzivëve për femra.

Gjithsesi e mbani mend “Qytetin dhe seksi”, ku heroina kryesore Keri Bredsho çdo ditë flet pët këto këpucë.

Gjithashtu nëpërmjet kësaj serie, gratë në ShBA u njohën me këtë brend, dhe nisë t’i blejnë këto këpucë, edhe pse shumë prej tyre nuk mund t’ia lejojnë vetes t’i blejnë ato.

Një mënyrë shumë e mirë se si të bllokoni kartelën kreditore, apo jo?

Ja se çfarë ju ofron “Manolo Blanik” për sezonin që vijon, ndërsa ju vendosni vetë se a ia vlen të jepni 400 deri në 1000, madje edhe më tepër dollarë për një palë këpucë.