Keni puçrra në fytyrë?Ja zgjidhja…

Keni puçrra në fytyrë?Ja zgjidhja... Gjatë gjithë jetës së tij që prej pubertetit, ky i ri ka vuajtur nga puçrrat e mëdha në fytyrë. Ka kërkuar zgjidhje pafund tek mjekët, por pa rezultat.

Brian Turner, 23-vjeç, u tregoi ndjekësve të tij se si arriti të humbiste puçrrat e mëdha me qelb. Shumë të rinj e vuajnë këtë.

Këshilla distike duket e habitshme për të pastruar fytyrën. Në një video të postuar në Istagram, ai u tregoi ndjekësve se si arriti të pastronte përfundimisht fytyrën.

Ai tha se ka përdorur një ilaç të rëndë i quajtur “Accutane”, të cilin e ka përdorur rreth 70 herë, por pa rezultat.

Sapo përfundonte lyerja, puçrrat rishfaqeshin sërish. Për të arritur tek suksesi, ai hoqi dorë përfundimisht nga qumështi, ndërsa ka konsumuar vazhdimisht sasi të mëdha ujë dhe perimesh çdo ditë.

“Kështu që unë nuk konsumoj më produkte me bazë shtazore”, tha ai. Z. Turner ‘garantuar’ se recetë e tij e ujit dhe perimeve do të ndihmojë sufferers puçrra fytyre.

“Nëse keni puçrra në fytyrë, hiqeni qumështin nga dieta juaj. Pini sa më shumë ujë gjatë ditës dhe hani të paktën 10 deri në 16 porcione me perime në ditë”, tha ai.

“Nëse ju bëni këto dy gjëra, unë ju garantoj se do të shihni ndryshime në lëkurën tuaj”, shtoi.