Kapela, një aksesor që ndryshon pamjen tuaj

kapela-nj-euml-aksesor-q-euml-ndryshon-pamjen-tuaj_hdNë Milano pas shfaqjes së modës së Roberto Cavalli, të gjithë të ftuarit veshën kapele.

Mjafton një kapele për të ndryshuar rrënjësisht pamjen! Një kapele është aksesor i përsosur për të shtuar një kontakt personal në pamjen tuaj.

Po, kjo është e vërtetë, duhet te keni pak guxim për të marrë këtë vendim, është fjala për një kapele, jo për një kësulë…

Por ndoshta ne do të jemi në gjendje jo vetëm për të dhënë një ide më të mirë, por edhe për t’ju bindur juve. Në sfilatën e Roberto Cavalli në Milano, pas shfaqjes së modës së Roberto Cavalli, të gjithë të ftuarit veshën kapele. Ngjyrat dhe modelet në modë janë të ndryshme. Përshtaten me tipin, stilin dhe rastin që do ta mbani veshur.