Kafja e artë në trend këtë pranverë

Më kot mbahen flokët bjondë si më të pëlqyer për stinën e pranverës, pasi trendi i këtij sezoni lidhet me nuancat e kafes së artë, nuanca harmonike që ndriçojnë lëkurën

Më kot mbahen flokët bjondë si më të pëlqyer për stinën e pranverës, pasi trendi i këtij sezoni lidhet me nuancat e kafes së artë, nuanca harmonike që ndriçojnë lëkurën Është viti i hijeve delikate dhe ngjyrave të ëmbla. Karameli, gruri, mjalti janë nuancat më të pëlqyera nga vajzat!

Mjaftoni të gjeni të duhurën që ju përshtatet me tonalitetin e lëkurës dhe mos u trembni të përqafoni ndryshimin. Shfletoni galerinë e mëposhtme. Mund t’ju interesoje gjithashtu blorange ngjyra më e bukur e vitit 2017.