Kafeja e bardhe mposht celulitin

Në vaskën me ujë të ngrohtë shtonë një litër qumësht me yndyrë, të pasur me vitamina A dhe E, ku më herët keni shtuar pesë lugë kafe të freskët të bluar.

Kjo banjë është veçanërisht e efektshme në luftën kundër celulitit. Veç kësaj, kafeina është antioksidues i shkëlqyer, stimulon sistemin nervor, ndikon në disponim të mirë dhe rrit nivelin e energjisë.

Qumështi i pasur me vitamina A dhe E e ushqen lëkurën.
Rekomandohet që gjatë banjës të bëni piling të trupit përmes kafes së freskët të bluar.