Ka lyer lythët me uthull molle çdo ditë, nuk do ta besoni çka i ndodh pas një kohe

Ka lyer lythët me uthull molle çdo ditë, nuk do ta besoni çka i ndodh pas një koheHumbja kohë nëpër korridoret e pritjes kur keni lytha ose bengje nuk ia vlen të prisni. Ekzistojnë zgjidhje më të lehta dhe më të lira para se të mendoni të shkoni te dermatologu shkaku i tyre. Nuk keni pse të shpenzoni shumë të holla për të hequr qafe bengjet dhe lythat, transmeton gazeta Kosova Sot.

Krejt çfarë ju nevojitet është që 2-3 herë në ditë uthullën e mollës me një leckë të ngrohtë ta fërkoni me hapësirën prekur, për një javë rresht. Kini vëmendjen te lythat për këtë një javë dhe do ta vëreni se si e ndryshon ngjyrën dhe në fund largohet.

Po ashtu uthullën e mollës mund ta përdorni për bengjet. Një pjesë pambuku e lagni me uthullën e mollës dhe më pas lyeni bengun. Rezultatet do të janë të dukshme, nëse këtë e aplikoni për shtatë ditë.