Jogurti dhe arrat për pastrim te lëkurës

Përzieni ¼ e filxhanit jogurt dhe ¼ e filxhanit arra te bluara.

Masën e përgatitur aplikojeni ne lëkuren e fytyrës, pas 15 minutash shpërlajeni me ujë te vaket duke fërkuar lehte.

Këtë maske aplikojeni një here ne jave dhe do te shihni se si do ti kthehet shkëlqimi fytyrës suaj