Jogurt molle për flokë të dobëta

Meqenëse bëhet fjalë për acid, jogurti i mollës do të largojë të gjitha shtresat e preparatit dhe nuk do t’i dëmtojë flokët.

Jeni në hall sepse floku juaj është i dobët? Nuk keni ide se si të kujdeseni për të? Ja një recetë e lehtë që t’ju vie në ndihmë:

Kur flokët duken të dobëta, për shkak të shtresimit të preparateve për dhënien e formës, atëherë është më mirë që t’i lani ato me jogurt molle-i cili do ta kthejë vëllimin dhe shndritjen e flokëve tuaj. /Telegrafi/