Jeshilja ushtarake në trend këtë vjeshtë

Jeshilja ushtarake në trend këtë vjeshtëNëse po mendoni të rinovoni garderobën e vjeshtës, s’ka nevojë për panik!

Mënyra më e mirë për të përballuar transformimin e stinës, kur dhe vapa është larguar, por edhe ftohtë nuk është, duhet ti besoni robave me një tonalitet mat, të zakonshëm.

Këto tone do ju shoqërojnë në punë apo në mbrëmje. Jeshilja ushtarake është ajo që fiton gjithmonë, në mënyrë të veçantë për sezonin vjeshtë- dimër 2015.

Jeshilja ushtarake në trend këtë vjeshtë

Veshja e markës N 21, për shembull, është perfekte: femërore. Saint Laurent propozon në fakt klasiken e zakonshme: xhaketën me fantazi ushtarake, apo kamuflazh, madje dhe në veshjet e shkurtra. Tonet e jeshiles janë parë dhe në pasarelat e Chanel dhe Sacai.

Jeshilja ushtarake në trend këtë vjeshtë

 

Jeshilja ushtarake në trend këtë vjeshtë