Janë disa gabime që i bëni gjatë larjes së flokëve

Janë disa gabime që i bëni gjatë larjes së flokëveNëse dëshironi që të keni flokë të bukur dhe të shëndetshëm, atëherë edhe duhet t’i trajtoni ato.

Janë disa gjëra të cilat i praktikojmë shpesh, dhe nuk jemi të vetëdijshëm për dëmet që mund t’i shkaktojmë flokut.

1. Shmangni larjen e flokut çdo ditë

2. Mos e ndryshoni shampon

3. Kujdes me teprimin e shampos dhe balsamit për flokë

4. Mos e mënjanoni kondicionerin tërësisht

5. Shmangni dushin super të ngrohtë

6. Mos i shpërlani tepër ( nëse keni flokë të ngjyrosura)