Ja truku qe pelqejne meshkujt tek femrat

Sipas nje sondazhi te Cosmopolitan.com, meshkujt, lidhur me trukun e femrave, mendojne pak a shume keshtu:
1.Trukimi i syve
Lidhur me trukimin e syve, shumica e meshkujve mendojne se truku i tyre duhet te jete ne ate mase sa te mundesoje qe ato te duken  te medhenj, pasi ketu edhe perqendrohet me shume vemendja e nje mashkulli.
2. Preparate kozmetike ndricues te fytyres
Ne asnje menyre jo. Ketu eshte rasti qe te permendim edhe fjalen e urte e cila thote se jo cdo gje qe shkelqen eshte flori.
3. Qerpike false
Universi mashkullor ne pergjithesi eshte kunder cdo falsiteti, pervecse eshte edhe rreziku qe ato ndonjehere te shkeputen dhe te te bien mbi pjate.
4. Buzet e kuqe
Buzet e kuqe jane detaji kozmetik me i vleresuar nga meshkujt, por njekohesisht edhe me delikati. Pergjithesisht rekomandohen ngjyra e kuqe e llakuar ose kafe e erret, vecanerisht kur pregatitesh per nje darke hot./ikub/