Ja trendi më i çuditshëm i thonjve

Ja trendi më i çuditshëm i thonjveTregtoni me aksionet e Apple me këto 50 euro falas A keni menduar ndonjëherë që tek thonjtë do të vendoseshin qime për të qenë trendi?

Ja këtë kanë bërë modelet e një kompanie kozmetike amerikane në sfilatën e fundit.

Thonjët e tyre kanë qenë të mbuluara nga gëzofi, model ky që sipas kompanisë, bëhet duke aplikuar në fillim një manikyr special dhe sipër tij të vendosen qimet.Ja trendi më i çuditshëm i thonjve

Po duken të veçanta dhe ndoshta të bukura, por me siguri që nuk janë aspak të rehatshme. Ndërkohë adhurueset e këtij trendi, mund të provojnë edhe versionin më të përmbajtur dhe më praktik, ku qimet janë të shkurtra dhe të ngjitura tërësisht mbi thonj.

Ja trendi më i çuditshëm i thonjve

Ja trendi më i çuditshëm i thonjve