Ja si ti shkurtoni vetë balluket!

balluketMe balluket mund të bëjnë ndryshimet ndër më të lehta të frizurës për të cilën vendosin femrat, ndërkaq arsyeja e saj është që rritja e tyre shihet për një kohë shumë të shkurtër, andaj nëse keni bërë gabim në zgjedhjen e ballukes mund ta përmirësoni shpejt.

Kur femra është e pakënaqur, gjënë e parë që bën e ndryshon frizurën. Nëse flokët ju janë shenjë juaja dalluese, nuk është e domosdoshme të ndryshoni komplet pamjen e tyre, mjafton që vetëm të merreni me balluket dhe do të jeni të kënaqura.

Grimerja e njohur, Kamila Bravo, është marrë me këshillat për shkurtimin e ballukeve në shtëpi dhe ka vendosur videon në Instagram në mënyrë që të gjithave t’ua bëjë të qartë që për pamjen e tyre mund të kujdesen edhe vetë.