Ja si t’i bëni qerpikët më të shpeshtë

Ja si t’i bëni qerpikët më të shpeshtëPër t’i bërë qerpikët të duken më të shpeshtë përdorni pudër para se të vini maskarë. Ajo do të largojë yndyrat e lëkurës të cilat kapin qerpikët mes vete duke i ndarë ato dhe duke i bërë të duken më të shpeshta.

Pasi të aplikoni pudrën me brushë për qerpikë apo brushë të thjeshtë aplikoni në qerpikë maskarë duke mos lënë shenja të bardha.