Ja si t`i aplikoni produktet mbrojtëse ndaj diellit

Ja si t`i aplikoni produktet mbrojtëse ndaj diellitQë të siguroheni se lëkura juaj është plotësisht e mbrojtur ju duhet të:

Aplikoni produktin 30 min para ekspozimit
Riaplikoni produktin çdo dy orë nëse jeni të ekspozuar
Riaplikoni produktin pasi dilni nga uji ose pas djersitjes intensive
Mos bëni masazh të produktit pas aplikimit të tij
Përdorimi i produkteve me filtër mbrojtës janë pjesë e rëndësishme e regjimit përkujdesës të lëkurës gjatë verës, por jo e vetmja. Masa të tjera përfshijnë:

Evitimi i ekspozimit në diell gjatë orëve të rrezatimit intensiv 10:30 – 16:00.
Përdorimi i veshjeve dhe aksesorëve mbrojtës: kapele, syze.
Konsumimi i ujit, frutave, perimeve