Ja si i të rrisni qerpikët dhe vetullat

Që të rrisni qerpikët dhe vetullat ne ju kemi sjellë një recetë të përbërë nga 3 vajra natyral të cilët kur përzihen së bashku kanë efekt mahnitës në rritjen e vetullave me qerpikëve.

Juve do ju duhet: vaj ricini, vaj koksi dhe vaj avokadoje. Përzini këto të tirja në një kuti derisa të krijoni një masë homogjene. Vendoseni atë në qerpik dhe vetulla me një brushë për qerpikë 3 herë në ditë dhe rezultatet do të jenë mahnitëse.