Ja si të keni bark të sheshtë vetëm për 14 ditë

Ja si të keni bark të sheshtë vetëm për 14 ditëFormat trupore janë një problem shumë shqetësues për femrat e sidomos pjesa e barkut. As dietat nuk funksionojnë për të arritur një bark të rrafshët por ushtrimet po.

Mjafton vetëm dy javë punë e vullnet dhe ju do arrini atë që keni kohë që e ëndërroni. Në videon e mëposhtme ju mund të shihni se cilat hapa duhet të ndiqni për të pasur një bark perfekt.

E rëndësishme është që të ushtroheni në mënyrë sistematike dhe të keni vullnet.