Ja si të eleminoni puçrrat në fytyrë

Ja si të eleminoni puçrrat në fytyrëDomatet janë të shkëlqyera për trajtimin e lëkurës duke përfshirë edhe puçrra në fytyrë.

Ja disa nga vetitë e saj:

-Domatet përmbajnë vitaminë C plus një acid që ndihmon në largimin e qelizave të vdekura epidermike, dhe gjithashtu ndihmon në largimin e pikave të zeza.

-Pritini domatet në copa të përshtatshme dhe vendosini ato në fytyrë. Lërini të veprojnë për 15-20 minuta dhe më pas hiqini.

Përsëriteni këtë veprim çdo ditë për një muaj në mënyrë që të hiqni pikat e zeza.