Ja si ta eliminoni celulitin në të pasme, këmbë, ije dhe kofshë?

Ja si ta eliminoni celulitin në të pasme, këmbë, ije dhe kofshë?Celuliti është armiku i të gjitha femrave. Dhe mky mund të shfaqet në çdo fazë të jetës, gjë që e bën çështjen e paparashikueshme të bukurisë edhe më shumë se një problem.

Disa femrave kjo mund t’ju paraqitet gjatë pubertetit, bëhet i dukshëm pas lindjes së një e më tepër fëmijëve, disa thonë se ai mund të shfaqet në mesin e viteve të 30-ta ndërsa të tjerë raportojnë se mund të marrin celulit gjatë menopauses.

Nuk ka nevojë për tu shqetësuar, sepse mund t’ju japim një informacion i cili ju ndihmon për të luftuar këtë armik të padëshiruar në të pasmet, kofshë, këmbë dhe ije.

Këtu po ju paraqesim një këshillë që mund të filloni zbatimin që sot…
Kaloni nga përdorimi i kripës së rregullt në kripën e detit, duke shtuar këtë në përgatitjen e recetave tuaja ushqimore.

Arsyeja është kjo: kripa e rregullt është trajtuar kimikisht dhe është larguar nga të gjitha gjërat e mira në të. Nga ana tjetër, kripa e detit është e natyrale dhe përmban elektrolite të vlefshme si dhe minerale që ndihmojnë trupin në nivele të thella qelizore dhe nivele sipërfaqësore. Kripa e detit është e mirë edhe për rregullimin e hormoneve femërore.

Për këto arsye, kripa e detit redukton shkallën e rrezikshmërisë së paraqitjes së celulitit në ije, këmbë, të pasme dhe kofshë.