Ja si e shkatërron ndarja fytyrën tuaj

Ja si e shkatërron ndarja fytyrën tuajCosmopolitan ka publikuar një studim ku renditen disa nga problemet që një ndarje mund ti shkaktojë fytyrës suaj.

`1. Duke qenë se jeni shumë të stresuar do të filloni të ushqeheni me pica dhe sanduiçe që nuk i bëjnë mirë lëkurës suaj.

2. Fytyra juaj bëhet më e ndjeshme, sepse rritet adrenalina juaj.

3. Rritet shumë yndryra në fytyrën tuaj dhe kjo do të sjellë edhe probleme me puçrrat.

4. Është momenti që ju duket vetja shumë e shëmtuar dhe e stresuar. Stresi ndikon negativisht në lëkurën tuaj.