Ja sekreti për mollëza perfekte

Ja sekreti për mollëza perfektePër mollëza me shkëlqim natyral që i jep fytyrës tuaj pamje të mprehtë ndiqni instruksionet:Një shkëlqyes mollëzash me shkëlqim të metaltë si në foto.

Dhe një bronzer mollash me shkëlqim si në foto.

Vëni shkëlqyesin e çelur në pjesën e sipërme të mollëzave pastaj vëni bronzerin nën të dhe do të fitoni këtë pamje.

Ja sekreti për mollëza perfekte