Ja se si t’i fryeni buzët pa botoks dhe pa pompa

Ja se si t’i fryeni buzët pa botoks dhe pa pompa Më nuk ju nevoitet që t’I mbushni buzët me botoks e as të përdorni pompa të vogla që më pastaj të dukeni sikur t’iu kishte pickuar ndonjë bletë.

Franecezet dinë ta përdorin kozmetikën në maksimum, me ç’rast ato thonë se konturimi dhe nuancat më të perforcuara janë gjithçka që duhet, shkruan Kosovarja.

Më poshtë do të shihni një video se si ato arrijnë t’i fryejnë buzët vetëm me anë të shminkës.